Reis naar Wenen in 2008

Van vrijdagmorgen 21 november tot en met maandag 24 november hebben we met een groep van 19 mensen uit Vollenhove en 2 uit Okotoks de stad Wenen bezocht.

Op deze website vind je het programma, de reisgegevens en wat sfeerimpressies.

De heenvlucht was op vrijdag 21 november 2008, Air Berlin vlucht AB 8240 vanaf Flughafen Düsseldorf om 08.55 (aankomst in Wenen om 10.25 uur). We vertrokken daarom van De Burght om 5 uur 's morgens. Het was 2 uur 15 minuten rijden via Arnhem en Oberhausen. Het vliegveld ligt aan de A44. Zoals verwacht was het goedkope langparkeerveld vol, het duurde even voordat alle vier auto's geparkeerd waren en iedereen weer bij elkaar was in vertrekhal B. Wel een mooi overzichtelijk en rustig vliegveld.

De terugvlucht op maandag 24 november 2008, met Air Berlin, vanaf Wenen zou om 19.10 uur zijn met aankomst in Düsseldorf om 20.40 uur - maar er was een technisch mankement waardoor er een nieuw vliegtuig moest komen, wij moesten uitstappen en per bus terug naar de wachtruimte - na voor de tweede maal door de barse veiligheidscontrole te moeten. We hebben uiteindelijk drie uren gewacht. Om 12 uur 's nachts hadden we de bagage, tegen drie uur waren we thuis - na eerst door een paar fikse sneeuwbuien te hebben gereden.

programma  -   hotel

vragen, opmerkingen?